De Huizenmarkt in Nistelrode (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nistelrode

Woningmarkt Nistelrode

Nistelrode is een plaats in de gemeente Bernheze. Deze plaats telt volgens het CBS 30.560 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 32 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nistelrode. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 609.924 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 32
Gemiddelde vraagprijs € 609.924
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Nistelrode

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nistelrode is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nistelrode kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nistelrode

Er zijn recent 32 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nistelrode. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nistelrode.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nistelrode. Een eengezinswoning in Nistelrode komt het meest (66%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nistelrode

In Nistelrode wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nistelrode

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nistelrode (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nistelrode
Binnenring: Nederland

Nistelrode waar ligt dat?

Woningen te koop Nistelrode

Wil je een huis kopen in Nistelrode? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nistelrode . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nistelrode alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nistelrode.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nistelrode. Zoek je huurwoning in Nistelrode? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nistelrode

Starterswoningen in Nistelrode zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nistelrode zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nistelrode zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nistelrode? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nistelrode

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nistelrode is 3.638 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.477 euro).

Leeftijden Nistelrode

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nistelrode vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nistelrode

Nistelrode bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.