Huizenprijzen en de huizenmarkt Buitengebied Bergen in Bergen (NH)

Begrijp de huizenprijzen in Buitengebied Bergen Bergen (NH.) met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Buitengebied Bergen Bergen (NH.)

Buitengebied Bergen is een buurt in de wijk Buitengebied Bergen en plaats Bergen (NH) binnen de gemeente Bergen (NH.). Deze buurt telt volgens het CBS 560 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Bergen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.510.455 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 1.510.455
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Bergen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Bergen is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied Bergen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Buitengebied Bergen.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Bergen

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Bergen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Bergen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Bergen. Een villa in Buitengebied Bergen komt het meest (33%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Bergen

In Buitengebied Bergen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitengebied Bergen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitengebied Bergen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Buitengebied Bergen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Buitengebied Bergen vergeleken met de Bergen (NH.) en Nederland.

Huizenprijzen in Buitengebied Bergen Bergen (NH.)

Starterswoningen in Buitengebied Bergen Bergen (NH.) zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Bergen Bergen (NH.) zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Bergen Bergen (NH.) zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Buitengebied Bergen Bergen (NH.)? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Buitengebied Bergen Bergen (NH.)

Wil je een huis kopen in Buitengebied Bergen Bergen (NH.)? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Bergen Bergen (NH.) . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Bergen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Bergen.

Bekijk alle koopwoningen in Buitengebied Bergen Bergen (NH.). Zoek je huurwoning in Buitengebied Bergen Bergen (NH.)? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Buitengebied Bergen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Bergen is 11.855 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (8.902 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Buitengebied Bergen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Bergen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Buitengebied Bergen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Buitengebied Bergen. De buurt zelf valt binnen de wijk Buitengebied Bergen in de gemeente Bergen (NH.).

Buitengebied Bergen

Alle straten van Buitengebied Bergen

Buitengebied Bergen bestaat uit 24 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.