Huizenprijzen en de huizenmarkt in Reuver

Begrijp de huizenprijzen in Reuver met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Reuver

Reuver is een plaats in de gemeente Beesel. Deze plaats telt volgens het CBS 13.440 inwoners. Momenteel staan er 18 woningen te koop en zijn er recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Reuver. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 405.301 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 18
Woningen recent verkocht 27
Gemiddelde vraagprijs € 405.301
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Reuver

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Reuver is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Reuver moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Reuver.

Woningen recent verkocht in Reuver

Er zijn recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Reuver. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Reuver.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Reuver. Een eengezinswoning in Reuver komt het meest (78%) voor. Daarna komt een penthouse met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Reuver

In Reuver wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Reuver

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Reuver (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Reuver

Starterswoningen in Reuver zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Reuver zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Reuver zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Reuver? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Reuver

Wil je een huis kopen in Reuver? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Reuver . Er staan momenteel 18 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Reuver alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Reuver.

Bekijk alle koopwoningen in Reuver. Zoek je huurwoning in Reuver? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Reuver

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Reuver is 2.462 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.464 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Reuver

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Reuver vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Reuver

Reuver bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.