Huizenmarkt Oirsbeek in Oirsbeek (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oirsbeek

Woningmarkt Oirsbeek

Oirsbeek is een buurt in de wijk Amstenrade - Oirsbeek en plaats Oirsbeek binnen de gemeente Beekdaelen. Deze buurt telt volgens het CBS 6.585 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oirsbeek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 438.634 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 438.634
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Oirsbeek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oirsbeek is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oirsbeek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oirsbeek.

Woningen recent verkocht in Oirsbeek

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oirsbeek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oirsbeek.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Oirsbeek. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Oirsbeek

In Oirsbeek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oirsbeek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oirsbeek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oirsbeek
Binnenring: Nederland

Oirsbeek waar ligt dat?

Woningen te koop Oirsbeek

Wil je een huis kopen in Oirsbeek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oirsbeek . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oirsbeek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oirsbeek.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Oirsbeek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oirsbeek. Zoek je huurwoning in Oirsbeek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oirsbeek

Starterswoningen in Oirsbeek zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Oirsbeek zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oirsbeek zijn vrijwel niet beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oirsbeek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oirsbeek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oirsbeek is 2.749 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.990 euro).

Leeftijden Oirsbeek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oirsbeek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Oirsbeek

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Oirsbeek. De buurt zelf valt binnen de wijk Amstenrade - Oirsbeek in de gemeente Beekdaelen.

Amstenrade Oirsbeek Klein-Doenrade Groot-Doenrade