Huizenmarkt Amstenrade in Amstenrade (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Amstenrade

Woningmarkt Amstenrade

Amstenrade is een buurt in de wijk Amstenrade - Oirsbeek en plaats Amstenrade binnen de gemeente Beekdaelen. Deze buurt telt volgens het CBS 6.585 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Amstenrade. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 418.908 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 418.908
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Amstenrade

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Amstenrade is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Amstenrade moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Amstenrade.

Woningen recent verkocht in Amstenrade

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Amstenrade. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Amstenrade.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Amstenrade. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Amstenrade

In Amstenrade wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Amstenrade

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Amstenrade (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Amstenrade
Binnenring: Nederland

Amstenrade waar ligt dat?

Woningen te koop Amstenrade

Wil je een huis kopen in Amstenrade? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Amstenrade . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Amstenrade alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Amstenrade.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Amstenrade.

Bekijk hier alle koopwoningen in Amstenrade. Zoek je huurwoning in Amstenrade? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Amstenrade

Starterswoningen in Amstenrade zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Amstenrade zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Amstenrade zijn vrijwel niet beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Amstenrade? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Amstenrade

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Amstenrade is 2.154 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.989 euro).

Leeftijden Amstenrade

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Amstenrade vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Amstenrade

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Amstenrade. De buurt zelf valt binnen de wijk Amstenrade - Oirsbeek in de gemeente Beekdaelen.

Amstenrade Oirsbeek Klein-Doenrade Groot-Doenrade

Alle straten van Amstenrade

Amstenrade bestaat uit 1 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Straat
De Gyselaar