Huizenmarkt Kelmond in Beek (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kelmond

Woningmarkt Kelmond

Kelmond is een buurt in de wijk Beek-Zuid en plaats Beek binnen de gemeente Beek. Deze buurt telt volgens het CBS 1.775 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kelmond. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 626.282 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 626.282
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Kelmond

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kelmond is 112 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kelmond kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kelmond

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kelmond. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kelmond.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Kelmond. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kelmond. Een eengezinswoning in Kelmond komt het meest (44%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 44% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kelmond

In Kelmond wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kelmond

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kelmond (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kelmond
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Kelmond

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kelmond vergeleken met de Beek en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Kelmond waar ligt dat?

Woningen te koop Kelmond

Wil je een huis kopen in Kelmond? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kelmond . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kelmond alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kelmond.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Kelmond.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kelmond. Zoek je huurwoning in Kelmond? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kelmond

Starterswoningen in Kelmond zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kelmond zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kelmond zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kelmond? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kelmond

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kelmond is 1.954 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.693 euro).

Leeftijden Kelmond

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kelmond vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kelmond

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kelmond. De buurt zelf valt binnen de wijk Beek-Zuid in de gemeente Beek.

Geverik Grootgenhout Kleingenhout Kelmond Verspreide huizen Vliegbasis Zuid-Limburg

Alle straten van Kelmond

Kelmond bestaat uit 5 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.