Huizenmarkt Molenvliet 1 in Barendrecht (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Molenvliet 1

Woningmarkt Molenvliet 1

Molenvliet 1 is een buurt in de wijk Molenvliet en plaats Barendrecht binnen de gemeente Barendrecht. Deze buurt telt volgens het CBS 2.860 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Molenvliet 1. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 365.108 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 365.108
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Molenvliet 1

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Molenvliet 1 is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Molenvliet 1 moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Molenvliet 1.

Woningen recent verkocht in Molenvliet 1

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Molenvliet 1. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Molenvliet 1.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Molenvliet 1. Een eengezinswoning in Molenvliet 1 komt het meest (74%) voor. Daarna komt een galerijflat met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Molenvliet 1

In Molenvliet 1 wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Molenvliet 1

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Molenvliet 1 (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Molenvliet 1
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Molenvliet 1

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Molenvliet 1 vergeleken met de Barendrecht en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Molenvliet 1 waar ligt dat?

Woningen te koop Molenvliet 1

Wil je een huis kopen in Molenvliet 1? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Molenvliet 1 . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Molenvliet 1 alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Molenvliet 1.

Bekijk hier alle koopwoningen in Molenvliet 1. Zoek je huurwoning in Molenvliet 1? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Molenvliet 1

Starterswoningen in Molenvliet 1 zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Molenvliet 1 zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Molenvliet 1 zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Molenvliet 1? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Molenvliet 1

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Molenvliet 1 is 3.762 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.435 euro).

Leeftijden Molenvliet 1

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Molenvliet 1 vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Molenvliet 1

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Molenvliet 1. De buurt zelf valt binnen de wijk Molenvliet in de gemeente Barendrecht.

Molenvliet 1 Molenvliet 2

Alle straten van Molenvliet 1

Molenvliet 1 bestaat uit 17 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.