Huizenmarkt Klarenbeek in Klarenbeek (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Klarenbeek

Woningmarkt Klarenbeek

Klarenbeek is een buurt in de wijk Klarenbeek en omgeving en plaats Klarenbeek binnen de gemeente Apeldoorn. Deze buurt telt volgens het CBS 1.870 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Klarenbeek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 405.935 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 405.935
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Klarenbeek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Klarenbeek is 101 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Klarenbeek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Klarenbeek

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Klarenbeek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Klarenbeek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Klarenbeek. Een eengezinswoning in Klarenbeek komt het meest (85%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Klarenbeek

In Klarenbeek wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Klarenbeek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Klarenbeek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Klarenbeek
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Klarenbeek

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Klarenbeek vergeleken met de Apeldoorn en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Klarenbeek waar ligt dat?

Woningen te koop Klarenbeek

Wil je een huis kopen in Klarenbeek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Klarenbeek . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Klarenbeek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Klarenbeek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Klarenbeek. Zoek je huurwoning in Klarenbeek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Klarenbeek

Starterswoningen in Klarenbeek zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Klarenbeek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Klarenbeek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Klarenbeek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Klarenbeek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Klarenbeek is 3.385 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.083 euro).

Leeftijden Klarenbeek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Klarenbeek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Klarenbeek

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Klarenbeek. De buurt zelf valt binnen de wijk Klarenbeek en omgeving in de gemeente Apeldoorn.

Wolthuis Klarenbeek De Hooilanden De Hooilanden-Oosterhuizen

Alle straten van Klarenbeek

Klarenbeek bestaat uit 12 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.