Alle woningmarktinfo Miggelenberg

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Miggelenberg

Een eerste blik op Miggelenberg

Miggelenberg is een buurt in de gemeente Apeldoorn. Deze buurt telt volgens het CBS 1.560 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Miggelenberg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 908.060 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 908.060
Percentage gezinnen met kinderen 23%

Verkoopduur woningen in Miggelenberg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Miggelenberg is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Miggelenberg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Miggelenberg.

Woningen recent verkocht in Miggelenberg

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Miggelenberg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Miggelenberg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Miggelenberg. Een eengezinswoning in Miggelenberg komt het meest (48%) voor. Daarna komt een villa met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Miggelenberg

In Miggelenberg wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Miggelenberg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Miggelenberg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Miggelenberg
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Miggelenberg

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Miggelenberg vergeleken met de Apeldoorn en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Miggelenberg

Wil je een huis kopen in Miggelenberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Miggelenberg . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Miggelenberg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Miggelenberg.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Miggelenberg.

Zoek je huurwoning in Miggelenberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Miggelenberg.

Huizenprijzen in Miggelenberg

Starterswoningen in Miggelenberg zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Miggelenberg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Miggelenberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Miggelenberg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Miggelenberg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Miggelenberg is 4.278 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.861 euro).

Leeftijden Miggelenberg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Miggelenberg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Miggelenberg

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Miggelenberg. De buurt zelf valt binnen de wijk Hoenderloo en omgeving in de gemeente Apeldoorn.

Hoenderloo Bosgebied Ugchelen Bosgebied Hoenderloo Miggelenberg

Alle straten van Miggelenberg

Miggelenberg bestaat uit 15 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen