Alle woningmarktinfo Hoog Soeren

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Hoog Soeren

Een eerste blik op Hoog Soeren

Hoog Soeren is een buurt in de gemeente Apeldoorn. Deze buurt telt volgens het CBS 360 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoog Soeren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 953.501 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 953.501
Percentage gezinnen met kinderen 20%

Verkoopduur woningen in Hoog Soeren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoog Soeren is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoog Soeren moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoog Soeren.

Woningen recent verkocht in Hoog Soeren

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoog Soeren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoog Soeren.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Hoog Soeren. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoog Soeren. Een eengezinswoning in Hoog Soeren komt het meest (48%) voor. Daarna komt een villa met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoog Soeren

In Hoog Soeren wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Hoog Soeren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Hoog Soeren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hoog Soeren
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Hoog Soeren

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hoog Soeren vergeleken met de Apeldoorn en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Hoog Soeren waar ligt dat?

Woningen te koop in Hoog Soeren

Wil je een huis kopen in Hoog Soeren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoog Soeren . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoog Soeren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoog Soeren.

Zoek je huurwoning in Hoog Soeren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Hoog Soeren.

Huizenprijzen in Hoog Soeren

Starterswoningen in Hoog Soeren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hoog Soeren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoog Soeren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hoog Soeren? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hoog Soeren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoog Soeren is 9.261 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (5.956 euro).

Leeftijden Hoog Soeren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoog Soeren vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hoog Soeren

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hoog Soeren. De buurt zelf valt binnen de wijk Hoog Soeren en Radio Kootwijk in de gemeente Apeldoorn.

Hoog Soeren Bosgebied Hoog Soeren Bosgebied Hoog Buurloo

Alle straten van Hoog Soeren

Hoog Soeren bestaat uit 1 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Straat
Hoog Soeren