Huizenmarkt Bosgebied Hoog Buurloo in Radio Kootwijk (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Bosgebied Hoog Buurloo

Woningmarkt Bosgebied Hoog Buurloo

Bosgebied Hoog Buurloo is een buurt in de wijk Hoog Soeren en Radio Kootwijk en plaats Radio Kootwijk binnen de gemeente Apeldoorn. Deze buurt telt volgens het CBS 360 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bosgebied Hoog Buurloo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 605.212 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 605.212
Percentage gezinnen met kinderen 20%

Verkoopduur woningen in Bosgebied Hoog Buurloo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bosgebied Hoog Buurloo is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bosgebied Hoog Buurloo moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bosgebied Hoog Buurloo.

Woningen recent verkocht in Bosgebied Hoog Buurloo

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bosgebied Hoog Buurloo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bosgebied Hoog Buurloo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bosgebied Hoog Buurloo. Een eengezinswoning in Bosgebied Hoog Buurloo komt het meest (83%) voor. Daarna komt een villa met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bosgebied Hoog Buurloo

In Bosgebied Hoog Buurloo wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bosgebied Hoog Buurloo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bosgebied Hoog Buurloo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bosgebied Hoog Buurloo
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Bosgebied Hoog Buurloo

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bosgebied Hoog Buurloo vergeleken met de Apeldoorn en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Bosgebied Hoog Buurloo waar ligt dat?

Woningen te koop Bosgebied Hoog Buurloo

Wil je een huis kopen in Bosgebied Hoog Buurloo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bosgebied Hoog Buurloo . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bosgebied Hoog Buurloo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bosgebied Hoog Buurloo.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Bosgebied Hoog Buurloo.

Bekijk hier alle koopwoningen in Bosgebied Hoog Buurloo. Zoek je huurwoning in Bosgebied Hoog Buurloo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Bosgebied Hoog Buurloo

Starterswoningen in Bosgebied Hoog Buurloo zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bosgebied Hoog Buurloo zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bosgebied Hoog Buurloo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bosgebied Hoog Buurloo? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bosgebied Hoog Buurloo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bosgebied Hoog Buurloo is 4.653 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.107 euro).

Leeftijden Bosgebied Hoog Buurloo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bosgebied Hoog Buurloo vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Bosgebied Hoog Buurloo

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Bosgebied Hoog Buurloo. De buurt zelf valt binnen de wijk Hoog Soeren en Radio Kootwijk in de gemeente Apeldoorn.

Hoog Soeren Bosgebied Hoog Soeren Bosgebied Hoog Buurloo

Alle straten van Bosgebied Hoog Buurloo

Bosgebied Hoog Buurloo bestaat uit 7 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.