Huizenmarkt Brummelhof in Apeldoorn (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Brummelhof

Woningmarkt Brummelhof

Brummelhof is een buurt in de wijk Zuid en plaats Apeldoorn binnen de gemeente Apeldoorn. Deze buurt telt volgens het CBS 18.690 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Brummelhof. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 456.940 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 456.940
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Brummelhof

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Brummelhof is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Brummelhof moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Brummelhof.

Woningen recent verkocht in Brummelhof

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Brummelhof. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Brummelhof.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Brummelhof. Een eengezinswoning in Brummelhof komt het meest (67%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Brummelhof

In Brummelhof wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Brummelhof

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Brummelhof (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Brummelhof
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Brummelhof

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Brummelhof vergeleken met de Apeldoorn en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Brummelhof waar ligt dat?

Woningen te koop Brummelhof

Wil je een huis kopen in Brummelhof? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Brummelhof . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Brummelhof alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Brummelhof.

Bekijk hier alle koopwoningen in Brummelhof. Zoek je huurwoning in Brummelhof? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Brummelhof

Starterswoningen in Brummelhof zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Brummelhof zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Brummelhof zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Brummelhof? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Brummelhof

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Brummelhof is 3.581 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.728 euro).

Leeftijden Brummelhof

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Brummelhof vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Brummelhof

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Brummelhof. De buurt zelf valt binnen de wijk Zuid in de gemeente Apeldoorn.

Brummelhof Vogelkwartier Staatsliedenkwartier Componistenkwartier Rivierenkwartier Malkenschoten Kayersmolen-Noord Kayersmolen-Midden Kayersmolen-Zuid

Alle straten van Brummelhof

Brummelhof bestaat uit 38 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.