logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen in buitengebied in Woudrichem

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen in buitengebied Altena met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen in buitengebied Altena

Verspreide huizen in buitengebied is een buurt in de wijk Woudrichem en plaats Woudrichem binnen de gemeente Altena. Deze buurt telt volgens het CBS 4.635 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen in buitengebied.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen in buitengebied

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen in buitengebied is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen in buitengebied

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen in buitengebied. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen in buitengebied.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen in buitengebied. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen in buitengebied

In Verspreide huizen in buitengebied wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen in buitengebied

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen in buitengebied (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop Verspreide huizen in buitengebied Altena

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen in buitengebied Altena? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen in buitengebied Altena . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen in buitengebied alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen in buitengebied.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen in buitengebied Altena.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen in buitengebied Altena. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen in buitengebied Altena? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen in buitengebied

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen in buitengebied is 1.393 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.175 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen in buitengebied

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen in buitengebied vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen in buitengebied

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen in buitengebied. De buurt zelf valt binnen de wijk Woudrichem in de gemeente Altena.

Woudrichem binnen de vesting Woudrichem buiten de vesting Oudendijk Verspreide huizen in buitengebied