Huizenmarkt Rhoon Noord in Rhoon (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Rhoon Noord

Woningmarkt Rhoon Noord

Rhoon Noord is een buurt in de wijk Rhoon-Noord en plaats Rhoon binnen de gemeente Albrandswaard. Deze buurt telt volgens het CBS 1.865 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rhoon Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 776.729 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 776.729
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Rhoon Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rhoon Noord is 53 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rhoon Noord kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Rhoon Noord

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rhoon Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rhoon Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rhoon Noord. Een eengezinswoning in Rhoon Noord komt het meest (63%) voor. Daarna komt een maisonnette met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rhoon Noord

In Rhoon Noord wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rhoon Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rhoon Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Rhoon Noord
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Rhoon Noord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Rhoon Noord vergeleken met de Albrandswaard en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Rhoon Noord waar ligt dat?

Woningen te koop Rhoon Noord

Wil je een huis kopen in Rhoon Noord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rhoon Noord . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rhoon Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rhoon Noord.

Bekijk hier alle koopwoningen in Rhoon Noord. Zoek je huurwoning in Rhoon Noord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Rhoon Noord

Starterswoningen in Rhoon Noord zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Rhoon Noord zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rhoon Noord zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Rhoon Noord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Rhoon Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rhoon Noord is 4.700 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.406 euro).

Leeftijden Rhoon Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rhoon Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Rhoon Noord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Rhoon Noord. De buurt zelf valt binnen de wijk Rhoon-Noord in de gemeente Albrandswaard.

Rhoon Noord Buitengebied Rhoon-Noord

Alle straten van Rhoon Noord

Rhoon Noord bestaat uit 31 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.