Gaanderen in de gemeente Doetinchem

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Gaanderen

Een eerste blik op Gaanderen

Gaanderen is een plaats in de gemeente Doetinchem. Deze plaats telt volgens het CBS 57.375 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Gaanderen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 352.976 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 352.976
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Gaanderen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gaanderen is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gaanderen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Gaanderen

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gaanderen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gaanderen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gaanderen. Een eengezinswoning in Gaanderen komt het meest (78%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gaanderen

In Gaanderen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Gaanderen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Gaanderen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Gaanderen
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Gaanderen

Wil je een huis kopen in Gaanderen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gaanderen. Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gaanderen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gaanderen.

Huizenprijzen in Gaanderen

Starterswoningen in Gaanderen zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Gaanderen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gaanderen zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Gaanderen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Gaanderen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gaanderen is 2.093 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.941 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Gaanderen is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Gaanderen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gaanderen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Gaanderen

Gaanderen bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen