Huizenprijzen en de huizenmarkt in Emmer-Compascuum

Begrijp de huizenprijzen in Emmer-Compascuum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Emmer-Compascuum

Emmer-Compascuum is een plaats in de gemeente Emmen. Deze plaats telt volgens het CBS 107.120 inwoners. Momenteel staan er 22 woningen te koop en zijn er recent 51 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Emmer-Compascuum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 337.034 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 22
Woningen recent verkocht 51
Gemiddelde vraagprijs € 337.034
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Emmer-Compascuum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Emmer-Compascuum is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Emmer-Compascuum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Emmer-Compascuum

Er zijn recent 51 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Emmer-Compascuum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Emmer-Compascuum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Emmer-Compascuum. Een eengezinswoning in Emmer-Compascuum komt het meest (70%) voor. Daarna komt een herenhuis met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Emmer-Compascuum

In Emmer-Compascuum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Emmer-Compascuum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Emmer-Compascuum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Emmer-Compascuum

Starterswoningen in Emmer-Compascuum zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Emmer-Compascuum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Emmer-Compascuum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Emmer-Compascuum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Emmer-Compascuum

Wil je een huis kopen in Emmer-Compascuum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Emmer-Compascuum . Er staan momenteel 22 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Emmer-Compascuum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Emmer-Compascuum.

Bekijk alle koopwoningen in Emmer-Compascuum. Zoek je huurwoning in Emmer-Compascuum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Emmer-Compascuum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Emmer-Compascuum is 2.618 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.366 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Emmer-Compascuum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Emmer-Compascuum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Emmer-Compascuum

Emmer-Compascuum bestaat uit 27 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.