Huizenprijzen en de huizenmarkt in Elburg

Begrijp de huizenprijzen in Elburg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Elburg

Elburg is een plaats in de gemeente Elburg. Deze plaats telt volgens het CBS 23.110 inwoners. Momenteel staan er 16 woningen te koop en zijn er recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Elburg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 427.166 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 16
Woningen recent verkocht 26
Gemiddelde vraagprijs € 427.166
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Elburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Elburg is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Elburg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Elburg.

Woningen recent verkocht in Elburg

Er zijn recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Elburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Elburg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Elburg. Een eengezinswoning in Elburg komt het meest (72%) voor. Daarna komt een herenhuis met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Elburg

In Elburg wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Elburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Elburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Elburg

Starterswoningen in Elburg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Elburg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Elburg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Elburg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Elburg

Wil je een huis kopen in Elburg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Elburg . Er staan momenteel 16 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Elburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Elburg.

Bekijk alle koopwoningen in Elburg. Zoek je huurwoning in Elburg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Elburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Elburg is 3.467 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.336 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Elburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Elburg vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Elburg

Elburg bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.