Huizenprijzen en de huizenmarkt Elburg in Elburg

Begrijp de huizenprijzen in Elburg Elburg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Elburg Elburg

Elburg is een wijk in de plaats Elburg binnen de gemeente Elburg. Deze wijk telt volgens het CBS 12.115 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Elburg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 427.285 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 26
Gemiddelde vraagprijs € 427.285
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Elburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Elburg is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Elburg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Elburg.

Woningen recent verkocht in Elburg

Er zijn recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Elburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Elburg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Elburg. Een eengezinswoning in Elburg komt het meest (72%) voor. Daarna komt een herenhuis met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Elburg

In Elburg wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Elburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Elburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Elburg

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Elburg vergeleken met de Elburg en Nederland.

Huizenprijzen in Elburg Elburg

Starterswoningen in Elburg Elburg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Elburg Elburg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Elburg Elburg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Elburg Elburg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Elburg Elburg

Wil je een huis kopen in Elburg Elburg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Elburg Elburg . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Elburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Elburg.

Bekijk alle koopwoningen in Elburg Elburg. Zoek je huurwoning in Elburg Elburg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Elburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Elburg is 3.467 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.336 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Elburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Elburg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Elburg

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Elburg? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Elburg

Elburg Stad Elburg West en havengebied Elburg-Oosthoek Elburg De Vrijheid Oostendorp Achterweg Verspreide huizen Elburg-Zuid Verspreide huizen Elburg-Noord