De Huizenmarkt in Drogeham (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Drogeham

Woningmarkt Drogeham

Drogeham is een plaats in de gemeente Achtkarspelen. Deze plaats telt volgens het CBS 32.610 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Drogeham. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 336.800 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 336.800
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Drogeham

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Drogeham is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Drogeham moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Drogeham.

Woningen recent verkocht in Drogeham

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Drogeham. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Drogeham.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Drogeham. Een eengezinswoning in Drogeham komt het meest (92%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Drogeham

In Drogeham wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Drogeham

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Drogeham (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Drogeham
Binnenring: Nederland

Drogeham waar ligt dat?

Woningen te koop Drogeham

Wil je een huis kopen in Drogeham? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Drogeham . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Drogeham alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Drogeham.

Bekijk hier alle koopwoningen in Drogeham. Zoek je huurwoning in Drogeham? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Drogeham

Starterswoningen in Drogeham zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Drogeham zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Drogeham zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Drogeham? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Drogeham

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Drogeham is 2.457 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.064 euro).

Leeftijden Drogeham

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Drogeham vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Drogeham

Drogeham bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.