Koopwoningen in Drogeham

Bekijk alle 2 woningen te koop in Drogeham. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Drogeham die je zoekt.

Makelaars in Drogeham

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Drogeham? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Drogeham. Een koopwoning bezichtigen in Drogeham? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Drogeham

Er staan 2 woningen te koop in Drogeham die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Drogeham.

Huis te koop in Drogeham

Drogeham is een plaats in de gemeente Achtkarspelen binnen de provincie Friesland. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Drogeham ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Drogeham. Kan je jouw woning niet vinden in Drogeham? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Drogeham op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Drogeham? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Drogeham! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Drogeham, koophuizen Drogeham of 5 kamer woningen Drogeham.
Instellingen zijn opgeslagen