Huizenprijzen en de huizenmarkt in Doornspijk

Begrijp de huizenprijzen in Doornspijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Doornspijk

Doornspijk is een plaats in de gemeente Elburg. Deze plaats telt volgens het CBS 23.110 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Doornspijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 627.366 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 627.366
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Doornspijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Doornspijk is 41 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Doornspijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Doornspijk

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Doornspijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Doornspijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Doornspijk. Een eengezinswoning in Doornspijk komt het meest (60%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Doornspijk

In Doornspijk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Doornspijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Doornspijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Doornspijk

Starterswoningen in Doornspijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Doornspijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Doornspijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Doornspijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Doornspijk

Wil je een huis kopen in Doornspijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Doornspijk . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Doornspijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Doornspijk.

Bekijk alle koopwoningen in Doornspijk. Zoek je huurwoning in Doornspijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Doornspijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Doornspijk is 3.728 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.182 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Doornspijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Doornspijk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Doornspijk

Doornspijk bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.