Huizenprijzen en de huizenmarkt in Donkerbroek

Begrijp de huizenprijzen in Donkerbroek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Donkerbroek

Donkerbroek is een plaats in de gemeente Ooststellingwerf. Deze plaats telt volgens het CBS 25.455 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Donkerbroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 434.379 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 434.379
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Donkerbroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Donkerbroek is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Donkerbroek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Donkerbroek.

Woningen recent verkocht in Donkerbroek

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Donkerbroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Donkerbroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Donkerbroek. Een eengezinswoning in Donkerbroek komt het meest (68%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Donkerbroek

In Donkerbroek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Donkerbroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Donkerbroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Donkerbroek

Starterswoningen in Donkerbroek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Donkerbroek zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Donkerbroek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Donkerbroek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Donkerbroek

Wil je een huis kopen in Donkerbroek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Donkerbroek . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Donkerbroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Donkerbroek.

Bekijk alle koopwoningen in Donkerbroek. Zoek je huurwoning in Donkerbroek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Donkerbroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Donkerbroek is 3.728 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.727 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Donkerbroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Donkerbroek vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Donkerbroek

Donkerbroek bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.