De Huizenmarkt in De Wilgen (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in De Wilgen

Woningmarkt De Wilgen

De Wilgen is een plaats in de gemeente Smallingerland. Deze plaats telt volgens het CBS 55.885 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Wilgen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 709.931 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 709.931
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in De Wilgen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Wilgen is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Wilgen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Wilgen.

Woningen recent verkocht in De Wilgen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Wilgen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Wilgen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in De Wilgen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Wilgen. Een villa in De Wilgen komt het meest (43%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 42% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Wilgen

In De Wilgen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Wilgen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Wilgen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Wilgen
Binnenring: Nederland

De Wilgen waar ligt dat?

Woningen te koop De Wilgen

Wil je een huis kopen in De Wilgen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Wilgen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in De Wilgen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Wilgen.

Bekijk hier alle koopwoningen in De Wilgen. Zoek je huurwoning in De Wilgen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in De Wilgen

Starterswoningen in De Wilgen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Wilgen zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Wilgen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Wilgen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Wilgen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Wilgen is 3.835 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.258 euro).

Leeftijden De Wilgen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Wilgen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van De Wilgen

De Wilgen bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.