logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in De Wilgen

Begrijp de huizenprijzen in De Wilgen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in De Wilgen

De Wilgen is een plaats in de gemeente Smallingerland. Deze plaats telt volgens het CBS 56.098 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Wilgen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 821.520 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 821.520
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in De Wilgen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Wilgen is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Wilgen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Wilgen.

Woningen recent verkocht in De Wilgen

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Wilgen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Wilgen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Wilgen. Een eengezinswoning in De Wilgen komt het meest (45%) voor. Daarna komt een villa met 41% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Wilgen

In De Wilgen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Wilgen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Wilgen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in De Wilgen

Starterswoningen in De Wilgen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Wilgen zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Wilgen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in De Wilgen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop De Wilgen

Wil je een huis kopen in De Wilgen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Wilgen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in De Wilgen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Wilgen.

Bekijk alle koopwoningen in De Wilgen. Zoek je huurwoning in De Wilgen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in De Wilgen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Wilgen is 4.111 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.785 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden De Wilgen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Wilgen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van De Wilgen

De Wilgen bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.