De Waal in de gemeente Texel

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in De Waal

Een eerste blik op De Waal

De Waal is een plaats in de gemeente Texel. Deze plaats telt volgens het CBS 13.580 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in De Waal. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 668.811 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 668.811
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in De Waal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Waal is 76 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Waal kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in De Waal

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Waal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Waal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Waal. Een eengezinswoning in De Waal komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Waal

In De Waal wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat De Waal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van De Waal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Waal
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in De Waal

Wil je een huis kopen in De Waal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Waal. Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Waal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Waal.

Huizenprijzen in De Waal

Starterswoningen in De Waal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Waal zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Waal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Waal? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Waal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Waal is 3.675 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (3.662 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in De Waal is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden De Waal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Waal vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van De Waal

De Waal bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen