De Huizenmarkt in De Goorn (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in De Goorn

Woningmarkt De Goorn

De Goorn is een plaats in de gemeente Koggenland. Deze plaats telt volgens het CBS 22.675 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Goorn. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 431.314 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 24
Gemiddelde vraagprijs € 431.314
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in De Goorn

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Goorn is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Goorn moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Goorn.

Woningen recent verkocht in De Goorn

Er zijn recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Goorn. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Goorn.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Goorn. Een eengezinswoning in De Goorn komt het meest (67%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Goorn

In De Goorn wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Goorn

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Goorn (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Goorn
Binnenring: Nederland

De Goorn waar ligt dat?

Woningen te koop De Goorn

Wil je een huis kopen in De Goorn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Goorn . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Goorn alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Goorn.

Bekijk hier alle koopwoningen in De Goorn. Zoek je huurwoning in De Goorn? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in De Goorn

Starterswoningen in De Goorn zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Goorn zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Goorn zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Goorn? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Goorn

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Goorn is 3.604 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (3.604 euro).

Leeftijden De Goorn

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Goorn vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van De Goorn

De Goorn bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.