logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in De Goorn

Begrijp de huizenprijzen in De Goorn met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in De Goorn

De Goorn is een plaats in de gemeente Koggenland. Deze plaats telt volgens het CBS 23.509 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Goorn. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 482.720 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 482.720
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in De Goorn

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Goorn is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Goorn moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Goorn.

Woningen recent verkocht in De Goorn

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Goorn. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Goorn.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Goorn. Een eengezinswoning in De Goorn komt het meest (69%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Goorn

In De Goorn wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Goorn

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Goorn (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in De Goorn

Starterswoningen in De Goorn zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Goorn zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Goorn zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in De Goorn? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop De Goorn

Wil je een huis kopen in De Goorn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Goorn . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Goorn alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Goorn.

Bekijk alle koopwoningen in De Goorn. Zoek je huurwoning in De Goorn? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in De Goorn

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Goorn is 3.614 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (3.604 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden De Goorn

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Goorn vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van De Goorn

De Goorn bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.