De Huizenmarkt in Breukeleveen (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Breukeleveen

Woningmarkt Breukeleveen

Breukeleveen is een plaats in de gemeente Wijdemeren. Deze plaats telt volgens het CBS 25.480 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Breukeleveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.408.869 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 1.408.869
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Breukeleveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Breukeleveen is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Breukeleveen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Breukeleveen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Breukeleveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Breukeleveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Breukeleveen. Een villa in Breukeleveen komt het meest (51%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Breukeleveen

In Breukeleveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Breukeleveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Breukeleveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Breukeleveen
Binnenring: Nederland

Breukeleveen waar ligt dat?

Woningen te koop Breukeleveen

Wil je een huis kopen in Breukeleveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Breukeleveen . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Breukeleveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Breukeleveen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Breukeleveen. Zoek je huurwoning in Breukeleveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Breukeleveen

Starterswoningen in Breukeleveen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Breukeleveen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Breukeleveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Breukeleveen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Breukeleveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Breukeleveen is 5.569 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (9.146 euro).

Leeftijden Breukeleveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Breukeleveen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Breukeleveen

Breukeleveen bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.