Huizenprijzen en de huizenmarkt in Bilthoven

Begrijp de huizenprijzen in Bilthoven met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bilthoven

Bilthoven is een plaats in de gemeente De Bilt. Deze plaats telt volgens het CBS 42.830 inwoners. Momenteel staan er 73 woningen te koop en zijn er recent 89 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bilthoven. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 901.050 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 73
Woningen recent verkocht 89
Gemiddelde vraagprijs € 901.050
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Bilthoven

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bilthoven is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bilthoven moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bilthoven.

Woningen recent verkocht in Bilthoven

Er zijn recent 89 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bilthoven. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bilthoven.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bilthoven. Een eengezinswoning in Bilthoven komt het meest (30%) voor. Daarna komt een portiekflat met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bilthoven

In Bilthoven wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bilthoven

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bilthoven (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Bilthoven

Starterswoningen in Bilthoven zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bilthoven zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bilthoven zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bilthoven? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bilthoven

Wil je een huis kopen in Bilthoven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bilthoven . Er staan momenteel 73 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bilthoven alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bilthoven.

Bekijk alle koopwoningen in Bilthoven. Zoek je huurwoning in Bilthoven? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bilthoven

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bilthoven is 5.041 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.496 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bilthoven

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bilthoven vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Bilthoven

Bilthoven bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.