logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Bellingwolde

Begrijp de huizenprijzen in Bellingwolde met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bellingwolde

Bellingwolde is een plaats in de gemeente Westerwolde. Deze plaats telt volgens het CBS 26.537 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 39 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bellingwolde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 385.829 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 39
Gemiddelde vraagprijs € 385.829
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Bellingwolde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bellingwolde is 45 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bellingwolde kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Bellingwolde

Er zijn recent 39 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bellingwolde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bellingwolde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bellingwolde. Een eengezinswoning in Bellingwolde komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bellingwolde

In Bellingwolde wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bellingwolde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bellingwolde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Bellingwolde

Starterswoningen in Bellingwolde zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bellingwolde zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bellingwolde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bellingwolde? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bellingwolde

Wil je een huis kopen in Bellingwolde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bellingwolde . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bellingwolde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bellingwolde.

Bekijk alle koopwoningen in Bellingwolde. Zoek je huurwoning in Bellingwolde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bellingwolde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bellingwolde is 2.425 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.330 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bellingwolde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bellingwolde vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Bellingwolde

Bellingwolde bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.