Huizenprijzen en de huizenmarkt in Arcen

Begrijp de huizenprijzen in Arcen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Arcen

Arcen is een plaats in de gemeente Venlo. Deze plaats telt volgens het CBS 101.155 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Arcen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 537.870 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 537.870
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Arcen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Arcen is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Arcen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Arcen

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Arcen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Arcen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Arcen. Een eengezinswoning in Arcen komt het meest (69%) voor. Daarna komt een bungalow met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Arcen

In Arcen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Arcen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Arcen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Arcen

Starterswoningen in Arcen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Arcen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Arcen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Arcen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Arcen

Wil je een huis kopen in Arcen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Arcen . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Arcen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Arcen.

Bekijk alle koopwoningen in Arcen. Zoek je huurwoning in Arcen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Arcen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Arcen is 3.364 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.632 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Arcen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Arcen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Arcen

Arcen bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.