De Huizenmarkt in Ansen (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Ansen

Woningmarkt Ansen

Ansen is een plaats in de gemeente Westerveld. Deze plaats telt volgens het CBS 19.290 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ansen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 275.000 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 275.000
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Ansen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ansen is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ansen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ansen.

Woningen recent verkocht in Ansen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ansen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ansen.

Gezinssamenstelling Ansen

In Ansen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ansen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ansen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ansen
Binnenring: Nederland

Ansen waar ligt dat?

Woningen te koop Ansen

Wil je een huis kopen in Ansen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ansen . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ansen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ansen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Ansen. Zoek je huurwoning in Ansen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Ansen

Starterswoningen in Ansen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ansen zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ansen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ansen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ansen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ansen is nog onbekend. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro).

Leeftijden Ansen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ansen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Ansen

Ansen bestaat uit 19 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.