De Huizenmarkt in Ankeveen (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Ankeveen

Woningmarkt Ankeveen

Ankeveen is een plaats in de gemeente Wijdemeren. Deze plaats telt volgens het CBS 25.480 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ankeveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 821.476 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 821.476
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Ankeveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ankeveen is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ankeveen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ankeveen

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ankeveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ankeveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ankeveen. Een eengezinswoning in Ankeveen komt het meest (73%) voor. Daarna komt een villa met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ankeveen

In Ankeveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ankeveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ankeveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ankeveen
Binnenring: Nederland

Ankeveen waar ligt dat?

Woningen te koop Ankeveen

Wil je een huis kopen in Ankeveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ankeveen . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ankeveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ankeveen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Ankeveen. Zoek je huurwoning in Ankeveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Ankeveen

Starterswoningen in Ankeveen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ankeveen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ankeveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ankeveen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ankeveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ankeveen is 5.605 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (7.250 euro).

Leeftijden Ankeveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ankeveen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Ankeveen

Ankeveen bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.