logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Akersloot

Begrijp de huizenprijzen in Akersloot met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Akersloot

Akersloot is een plaats in de gemeente Castricum. Deze plaats telt volgens het CBS 36.345 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Akersloot. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 627.976 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 22
Gemiddelde vraagprijs € 627.976
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Akersloot

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Akersloot is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Akersloot moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Akersloot.

Woningen recent verkocht in Akersloot

Er zijn recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Akersloot. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Akersloot.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Akersloot. Een eengezinswoning in Akersloot komt het meest (70%) voor. Daarna komt een villa met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Akersloot

In Akersloot wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Akersloot

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Akersloot (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Akersloot

Starterswoningen in Akersloot zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Akersloot zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Akersloot zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Akersloot? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Akersloot

Wil je een huis kopen in Akersloot? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Akersloot . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Akersloot alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Akersloot.

Bekijk alle koopwoningen in Akersloot. Zoek je huurwoning in Akersloot? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Akersloot

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Akersloot is 4.447 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.713 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Akersloot

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Akersloot vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Akersloot

Akersloot bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.