De Huizenmarkt in Akersloot (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Akersloot

Woningmarkt Akersloot

Akersloot is een plaats in de gemeente Castricum. Deze plaats telt volgens het CBS 35.590 inwoners. Momenteel staan er 22 woningen te koop en zijn er recent 33 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Akersloot. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 530.614 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 22
Woningen recent verkocht 33
Gemiddelde vraagprijs € 530.614
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Akersloot

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Akersloot is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Akersloot moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Akersloot.

Woningen recent verkocht in Akersloot

Er zijn recent 33 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Akersloot. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Akersloot.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Akersloot. Een eengezinswoning in Akersloot komt het meest (71%) voor. Daarna komt een villa met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Akersloot

In Akersloot wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Akersloot

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Akersloot (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Akersloot
Binnenring: Nederland

Akersloot waar ligt dat?

Woningen te koop Akersloot

Wil je een huis kopen in Akersloot? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Akersloot . Er staan momenteel 22 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Akersloot alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Akersloot.

Bekijk hier alle koopwoningen in Akersloot. Zoek je huurwoning in Akersloot? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Akersloot

Starterswoningen in Akersloot zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Akersloot zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Akersloot zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Akersloot? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Akersloot

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Akersloot is 3.689 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.981 euro).

Leeftijden Akersloot

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Akersloot vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Akersloot

Akersloot bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.