logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Zoeterwoude

Begrijp de huizenprijzen in Zoeterwoude met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Zoeterwoude

Zoeterwoude is een plaats in de gemeente Zoeterwoude. Deze plaats telt volgens het CBS 9.443 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zoeterwoude. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 662.023 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 24
Gemiddelde vraagprijs € 662.023
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Zoeterwoude

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zoeterwoude is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zoeterwoude moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zoeterwoude.

Woningen recent verkocht in Zoeterwoude

Er zijn recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zoeterwoude. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zoeterwoude.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zoeterwoude. Een eengezinswoning in Zoeterwoude komt het meest (52%) voor. Daarna komt een galerijflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zoeterwoude

In Zoeterwoude wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zoeterwoude

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zoeterwoude (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Zoeterwoude

Starterswoningen in Zoeterwoude zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Zoeterwoude zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zoeterwoude zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Zoeterwoude? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Zoeterwoude

Wil je een huis kopen in Zoeterwoude? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zoeterwoude . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zoeterwoude alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zoeterwoude.

Bekijk alle koopwoningen in Zoeterwoude. Zoek je huurwoning in Zoeterwoude? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Zoeterwoude

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zoeterwoude is 4.451 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (4.317 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Zoeterwoude

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zoeterwoude vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Zoeterwoude

Zoeterwoude bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.