logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Wijdenes

Begrijp de huizenprijzen in Wijdenes met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Wijdenes

Wijdenes is een plaats in de gemeente Drechterland. Deze plaats telt volgens het CBS 20.385 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wijdenes. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 745.752 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 745.752
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Wijdenes

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wijdenes is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wijdenes kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Wijdenes

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wijdenes. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wijdenes.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wijdenes. Een eengezinswoning in Wijdenes komt het meest (67%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wijdenes

In Wijdenes wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Wijdenes

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Wijdenes (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Wijdenes

Starterswoningen in Wijdenes zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Wijdenes zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wijdenes zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Wijdenes? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Wijdenes

Wil je een huis kopen in Wijdenes? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wijdenes . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wijdenes alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wijdenes.

Bekijk alle koopwoningen in Wijdenes. Zoek je huurwoning in Wijdenes? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Wijdenes

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wijdenes is 3.937 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.949 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Wijdenes

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wijdenes vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Wijdenes

Wijdenes bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.