De Huizenmarkt in Wehl (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Wehl

Woningmarkt Wehl

Wehl is een plaats in de gemeente Doetinchem. Deze plaats telt volgens het CBS 57.375 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 45 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wehl. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 418.422 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 45
Gemiddelde vraagprijs € 418.422
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Wehl

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wehl is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wehl moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Wehl.

Woningen recent verkocht in Wehl

Er zijn recent 45 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wehl. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wehl.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wehl. Een eengezinswoning in Wehl komt het meest (68%) voor. Daarna komt een portiekflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wehl

In Wehl wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Wehl

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Wehl (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Wehl
Binnenring: Nederland

Wehl waar ligt dat?

Woningen te koop Wehl

Wil je een huis kopen in Wehl? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wehl . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wehl alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wehl.

Bekijk hier alle koopwoningen in Wehl. Zoek je huurwoning in Wehl? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Wehl

Starterswoningen in Wehl zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Wehl zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wehl zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Wehl? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Wehl

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wehl is 2.757 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.979 euro).

Leeftijden Wehl

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wehl vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Wehl

Wehl bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.