Alle woningmarktinfo Wehl in gemeente Doetinchem

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Wehl

Een eerste blik op Wehl

Wehl is een plaats in de gemeente Doetinchem. Deze plaats telt volgens het CBS 57.375 inwoners. Momenteel staan er 20 woningen te koop en zijn er recent 32 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wehl. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 364.164 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 20
Woningen recent verkocht 32
Gemiddelde vraagprijs € 364.164
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Wehl

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wehl is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wehl moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Wehl.

Woningen recent verkocht in Wehl

Er zijn recent 32 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wehl. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wehl.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wehl. Een eengezinswoning in Wehl komt het meest (66%) voor. Daarna komt een portiekflat met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wehl

In Wehl wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Wehl

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Wehl (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Wehl
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Wehl

Wil je een huis kopen in Wehl? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wehl . Er staan momenteel 20 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wehl alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wehl.

Zoek je huurwoning in Wehl? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Wehl.

Huizenprijzen in Wehl

Starterswoningen in Wehl zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Wehl zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wehl zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Wehl? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Wehl

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wehl is 2.979 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.818 euro).

Leeftijden Wehl

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wehl vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Wehl

Wehl bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen