Huizenprijzen en de huizenmarkt in Vriezenveen

Begrijp de huizenprijzen in Vriezenveen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Vriezenveen

Vriezenveen is een plaats in de gemeente Twenterand. Deze plaats telt volgens het CBS 34.295 inwoners. Momenteel staan er 19 woningen te koop en zijn er recent 46 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vriezenveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 475.210 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 19
Woningen recent verkocht 46
Gemiddelde vraagprijs € 475.210
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Vriezenveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vriezenveen is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vriezenveen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vriezenveen.

Woningen recent verkocht in Vriezenveen

Er zijn recent 46 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vriezenveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vriezenveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vriezenveen. Een eengezinswoning in Vriezenveen komt het meest (79%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vriezenveen

In Vriezenveen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vriezenveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vriezenveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Vriezenveen

Starterswoningen in Vriezenveen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Vriezenveen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vriezenveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Vriezenveen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Vriezenveen

Wil je een huis kopen in Vriezenveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vriezenveen . Er staan momenteel 19 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vriezenveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vriezenveen.

Bekijk alle koopwoningen in Vriezenveen. Zoek je huurwoning in Vriezenveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Vriezenveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vriezenveen is 3.035 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.870 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Vriezenveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vriezenveen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Vriezenveen

Vriezenveen bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.