Urmond in de gemeente Stein

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Urmond

Een eerste blik op Urmond

Urmond is een plaats in de gemeente Stein. Deze plaats telt volgens het CBS 24.985 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Urmond. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 296.852 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 296.852
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Urmond

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Urmond is 44 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Urmond kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Urmond

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Urmond. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Urmond.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Urmond. Een eengezinswoning in Urmond komt het meest (62%) voor. Daarna komt een penthouse met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Urmond

In Urmond wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Urmond

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Urmond (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Urmond
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Urmond

Wil je een huis kopen in Urmond? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Urmond. Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Urmond alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Urmond.

Huizenprijzen in Urmond

Starterswoningen in Urmond zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Urmond zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Urmond zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Urmond? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Urmond

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Urmond is 1.780 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.666 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Urmond is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Urmond

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Urmond vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Urmond

Urmond bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen