Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Stein

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Stein met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Stein

Stein is een gemeente in de provincie Limburg. Deze gemeente telt volgens het CBS 24.985 inwoners. Momenteel staan er 33 woningen te koop en zijn er recent 82 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stein. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 246.439.

Woningen te koop 33
Woningen recent verkocht 82
Gemiddelde vraagprijs € 339.894
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 246.439
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Stein

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Stein is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Stein moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Stein.

Woningen recent verkocht in Stein

Er zijn recent 82 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stein. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Stein.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Stein. Een eengezinswoning in Stein komt het meest (81%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Stein

In Stein wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Stein

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Stein (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Stein

Starterswoningen in gemeente Stein zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Stein zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Stein zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Stein? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Stein

Wil je een huis kopen in gemeente Stein? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Stein . Er staan momenteel 33 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Stein alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Stein.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Stein. Zoek je huurwoning in gemeente Stein? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Stein

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Stein is 2.681 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.479 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Stein

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Stein vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Stein

De gemeente Stein telt 3 plaatsen.

Elsloo Stein Urmond

Wijken van Stein

Stein bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.