De Huizenmarkt in Surhuisterveen (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Surhuisterveen

Woningmarkt Surhuisterveen

Surhuisterveen is een plaats in de gemeente Achtkarspelen. Deze plaats telt volgens het CBS 32.610 inwoners. Momenteel staan er 17 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Surhuisterveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 328.299 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 17
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 328.299
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Surhuisterveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Surhuisterveen is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Surhuisterveen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Surhuisterveen.

Woningen recent verkocht in Surhuisterveen

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Surhuisterveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Surhuisterveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Surhuisterveen. Een eengezinswoning in Surhuisterveen komt het meest (80%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Surhuisterveen

In Surhuisterveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Surhuisterveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Surhuisterveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Surhuisterveen
Binnenring: Nederland

Surhuisterveen waar ligt dat?

Woningen te koop Surhuisterveen

Wil je een huis kopen in Surhuisterveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Surhuisterveen . Er staan momenteel 17 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Surhuisterveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Surhuisterveen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Surhuisterveen. Zoek je huurwoning in Surhuisterveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Surhuisterveen

Starterswoningen in Surhuisterveen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Surhuisterveen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Surhuisterveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Surhuisterveen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Surhuisterveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Surhuisterveen is 2.898 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.559 euro).

Leeftijden Surhuisterveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Surhuisterveen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Surhuisterveen

Surhuisterveen bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.