logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Spaarndam gem. Haarlem

Begrijp de huizenprijzen in Spaarndam gem. Haarlem met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Spaarndam gem. Haarlem

Spaarndam gem. Haarlem is een plaats in de gemeente Haarlem. Deze plaats telt volgens het CBS 165.396 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spaarndam gem. Haarlem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 625.344 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 625.344
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Spaarndam gem. Haarlem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Spaarndam gem. Haarlem is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Spaarndam gem. Haarlem moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Spaarndam gem. Haarlem.

Woningen recent verkocht in Spaarndam gem. Haarlem

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spaarndam gem. Haarlem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Spaarndam gem. Haarlem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Spaarndam gem. Haarlem. Een eengezinswoning in Spaarndam gem. Haarlem komt het meest (69%) voor. Daarna komt een villa met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Spaarndam gem. Haarlem

In Spaarndam gem. Haarlem wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Spaarndam gem. Haarlem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Spaarndam gem. Haarlem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Spaarndam gem. Haarlem

Starterswoningen in Spaarndam gem. Haarlem zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Spaarndam gem. Haarlem zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Spaarndam gem. Haarlem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Spaarndam gem. Haarlem? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Spaarndam gem. Haarlem

Wil je een huis kopen in Spaarndam gem. Haarlem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Spaarndam gem. Haarlem . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Spaarndam gem. Haarlem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Spaarndam gem. Haarlem.

Bekijk alle koopwoningen in Spaarndam gem. Haarlem. Zoek je huurwoning in Spaarndam gem. Haarlem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Spaarndam gem. Haarlem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Spaarndam gem. Haarlem is 5.401 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.725 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Spaarndam gem. Haarlem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Spaarndam gem. Haarlem vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Spaarndam gem. Haarlem

Spaarndam gem. Haarlem bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.