logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Schellinkhout

Begrijp de huizenprijzen in Schellinkhout met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Schellinkhout

Schellinkhout is een plaats in de gemeente Drechterland. Deze plaats telt volgens het CBS 20.385 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schellinkhout. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 705.155 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 705.155
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Schellinkhout

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schellinkhout is 56 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schellinkhout kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Schellinkhout

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schellinkhout. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schellinkhout.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schellinkhout. Een eengezinswoning in Schellinkhout komt het meest (79%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schellinkhout

In Schellinkhout wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schellinkhout

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schellinkhout (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Schellinkhout

Starterswoningen in Schellinkhout zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Schellinkhout zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schellinkhout zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Schellinkhout? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Schellinkhout

Wil je een huis kopen in Schellinkhout? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schellinkhout . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Schellinkhout alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schellinkhout.

Bekijk alle koopwoningen in Schellinkhout. Zoek je huurwoning in Schellinkhout? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Schellinkhout

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schellinkhout is 4.365 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.548 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Schellinkhout

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schellinkhout vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Schellinkhout

Schellinkhout bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.