Huizenprijzen en de huizenmarkt in Schagerbrug

Begrijp de huizenprijzen in Schagerbrug met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Schagerbrug

Schagerbrug is een plaats in de gemeente Schagen. Deze plaats telt volgens het CBS 46.365 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schagerbrug. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 521.465 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 521.465
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Schagerbrug

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schagerbrug is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schagerbrug moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Schagerbrug.

Woningen recent verkocht in Schagerbrug

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schagerbrug. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schagerbrug.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schagerbrug. Een eengezinswoning in Schagerbrug komt het meest (79%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schagerbrug

In Schagerbrug wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schagerbrug

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schagerbrug (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Schagerbrug

Starterswoningen in Schagerbrug zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Schagerbrug zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schagerbrug zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Schagerbrug? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Schagerbrug

Wil je een huis kopen in Schagerbrug? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schagerbrug . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schagerbrug alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schagerbrug.

Bekijk alle koopwoningen in Schagerbrug. Zoek je huurwoning in Schagerbrug? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Schagerbrug

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schagerbrug is 3.371 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.328 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Schagerbrug

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schagerbrug vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Schagerbrug

Schagerbrug bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.