De Huizenmarkt in Ravenswoud (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Ravenswoud

Woningmarkt Ravenswoud

Ravenswoud is een plaats in de gemeente Ooststellingwerf. Deze plaats telt volgens het CBS 25.455 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ravenswoud. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 598.963 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 598.963
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Ravenswoud

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ravenswoud is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ravenswoud kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ravenswoud

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ravenswoud. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ravenswoud.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ravenswoud. Een eengezinswoning in Ravenswoud komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ravenswoud

In Ravenswoud wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ravenswoud

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ravenswoud (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ravenswoud
Binnenring: Nederland

Ravenswoud waar ligt dat?

Woningen te koop Ravenswoud

Wil je een huis kopen in Ravenswoud? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ravenswoud . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ravenswoud alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ravenswoud.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Ravenswoud.

Bekijk hier alle koopwoningen in Ravenswoud. Zoek je huurwoning in Ravenswoud? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Ravenswoud

Starterswoningen in Ravenswoud zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ravenswoud zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ravenswoud zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ravenswoud? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ravenswoud

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ravenswoud is 2.414 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.566 euro).

Leeftijden Ravenswoud

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ravenswoud vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Ravenswoud

Ravenswoud bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.