De Huizenmarkt in Papekop (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Papekop

Woningmarkt Papekop

Papekop is een plaats in de gemeente Oudewater. Deze plaats telt volgens het CBS 9.365 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Papekop. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 975.827 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 975.827
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Papekop

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Papekop is 8 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Papekop moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Papekop.

Woningen recent verkocht in Papekop

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Papekop. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Papekop.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Papekop. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Papekop. Een eengezinswoning in Papekop komt het meest (41%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Papekop

In Papekop wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Papekop

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Papekop (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Papekop
Binnenring: Nederland

Papekop waar ligt dat?

Woningen te koop Papekop

Wil je een huis kopen in Papekop? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Papekop . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Papekop alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Papekop.

Bekijk hier alle koopwoningen in Papekop. Zoek je huurwoning in Papekop? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Papekop

Starterswoningen in Papekop zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Papekop zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Papekop zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Papekop? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Papekop

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Papekop is 3.889 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.798 euro).

Leeftijden Papekop

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Papekop vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Papekop

Papekop bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.