Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oudeschild

Begrijp de huizenprijzen in Oudeschild met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oudeschild

Oudeschild is een plaats in de gemeente Texel. Deze plaats telt volgens het CBS 13.580 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudeschild. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 525.381 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 525.381
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Oudeschild

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oudeschild is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oudeschild moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oudeschild.

Woningen recent verkocht in Oudeschild

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudeschild. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oudeschild.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oudeschild. Een eengezinswoning in Oudeschild komt het meest (89%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oudeschild

In Oudeschild wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oudeschild

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oudeschild (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oudeschild

Starterswoningen in Oudeschild zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oudeschild zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oudeschild zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oudeschild? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oudeschild

Wil je een huis kopen in Oudeschild? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oudeschild . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oudeschild alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oudeschild.

Bekijk alle koopwoningen in Oudeschild. Zoek je huurwoning in Oudeschild? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oudeschild

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oudeschild is 3.956 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.212 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oudeschild

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oudeschild vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oudeschild

Oudeschild bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.