Huizenmarkt De Wijnsteker en omgeving in Oosterhout (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in De Wijnsteker

Woningmarkt De Wijnsteker

De Wijnsteker is een straat in de plaats Oosterhout binnen de gemeente Oosterhout . Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Wijnsteker in Oosterhout. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 458.471
Percentage gezinnen met kinderen 18%

Verkoopduur woningen in De Wijnsteker

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Wijnsteker is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Wijnsteker moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Wijnsteker.

Woningen recent verkocht in De Wijnsteker

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Wijnsteker. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Wijnsteker.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in De Wijnsteker. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Wijnsteker. Een maisonnette in De Wijnsteker komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling De Wijnsteker

In De Wijnsteker wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Wijnsteker

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Wijnsteker (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Wijnsteker
Binnenring: Nederland

De Wijnsteker waar ligt dat?

Woningen te koop De Wijnsteker

Wil je een huis kopen in De Wijnsteker? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Wijnsteker . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in De Wijnsteker alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Wijnsteker.

Bekijk hier alle koopwoningen in De Wijnsteker. Zoek je huurwoning in De Wijnsteker? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in De Wijnsteker

Starterswoningen in De Wijnsteker zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Wijnsteker zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Wijnsteker zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Wijnsteker? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Wijnsteker

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Wijnsteker is 3.490 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.182 euro).

Leeftijden De Wijnsteker

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Wijnsteker vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van De Wijnsteker in Oosterhout

Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in De Wijnsteker te Oosterhout.

Adres Postcode Status
De Wijnsteker 5 4901 KS Niet beschikbaar
De Wijnsteker 7 4901 KS Te koop