logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oosterblokker

Begrijp de huizenprijzen in Oosterblokker met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oosterblokker

Oosterblokker is een plaats in de gemeente Drechterland. Deze plaats telt volgens het CBS 20.385 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterblokker. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 732.780 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 732.780
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Oosterblokker

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosterblokker is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oosterblokker kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oosterblokker

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterblokker. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosterblokker.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oosterblokker. Een eengezinswoning in Oosterblokker komt het meest (79%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oosterblokker

In Oosterblokker wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oosterblokker

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oosterblokker (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oosterblokker

Starterswoningen in Oosterblokker zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oosterblokker zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oosterblokker zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oosterblokker? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oosterblokker

Wil je een huis kopen in Oosterblokker? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosterblokker . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosterblokker alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosterblokker.

Bekijk alle koopwoningen in Oosterblokker. Zoek je huurwoning in Oosterblokker? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oosterblokker

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosterblokker is 3.902 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.733 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oosterblokker

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosterblokker vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oosterblokker

Oosterblokker bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.