De Huizenmarkt in Oosterblokker (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oosterblokker

Woningmarkt Oosterblokker

Oosterblokker is een plaats in de gemeente Drechterland. Deze plaats telt volgens het CBS 19.430 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterblokker. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 675.397 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 675.397
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Oosterblokker

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosterblokker is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oosterblokker moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oosterblokker.

Woningen recent verkocht in Oosterblokker

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterblokker. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosterblokker.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oosterblokker. Een eengezinswoning in Oosterblokker komt het meest (79%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oosterblokker

In Oosterblokker wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oosterblokker

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oosterblokker (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oosterblokker
Binnenring: Nederland

Oosterblokker waar ligt dat?

Woningen te koop Oosterblokker

Wil je een huis kopen in Oosterblokker? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosterblokker . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosterblokker alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosterblokker.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oosterblokker. Zoek je huurwoning in Oosterblokker? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oosterblokker

Starterswoningen in Oosterblokker zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oosterblokker zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oosterblokker zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oosterblokker? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oosterblokker

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosterblokker is 3.657 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.107 euro).

Leeftijden Oosterblokker

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosterblokker vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oosterblokker

Oosterblokker bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.