Oosterblokker in de gemeente Drechterland

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Oosterblokker

Een eerste blik op Oosterblokker

Oosterblokker is een plaats in de gemeente Drechterland. Deze plaats telt volgens het CBS 19.430 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Oosterblokker. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 548.318 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 548.318
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Oosterblokker

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosterblokker is 41 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Oosterblokker kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oosterblokker

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterblokker. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosterblokker.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oosterblokker. Een eengezinswoning in Oosterblokker komt het meest (73%) voor. Daarna komt een villa met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oosterblokker

In Oosterblokker wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Oosterblokker

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Oosterblokker (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oosterblokker
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Oosterblokker

Wil je een huis kopen in Oosterblokker? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosterblokker. Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosterblokker alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosterblokker.

Huizenprijzen in Oosterblokker

Starterswoningen in Oosterblokker zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oosterblokker zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oosterblokker zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oosterblokker? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oosterblokker

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosterblokker is 2.647 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.527 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Oosterblokker is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Oosterblokker

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosterblokker vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oosterblokker

Oosterblokker bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen