logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oldeholtpade

Begrijp de huizenprijzen in Oldeholtpade met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oldeholtpade

Oldeholtpade is een plaats in de gemeente Weststellingwerf. Deze plaats telt volgens het CBS 26.467 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldeholtpade. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 511.489 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 511.489
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Oldeholtpade

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oldeholtpade is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oldeholtpade moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oldeholtpade.

Woningen recent verkocht in Oldeholtpade

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldeholtpade. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oldeholtpade.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oldeholtpade. Een eengezinswoning in Oldeholtpade komt het meest (72%) voor. Daarna komt een bungalow met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oldeholtpade

In Oldeholtpade wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oldeholtpade

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oldeholtpade (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oldeholtpade

Starterswoningen in Oldeholtpade zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oldeholtpade zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oldeholtpade zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oldeholtpade? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oldeholtpade

Wil je een huis kopen in Oldeholtpade? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oldeholtpade . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oldeholtpade alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oldeholtpade.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Oldeholtpade.

Bekijk alle koopwoningen in Oldeholtpade. Zoek je huurwoning in Oldeholtpade? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oldeholtpade

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oldeholtpade is 3.318 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.506 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oldeholtpade

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oldeholtpade vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oldeholtpade

Oldeholtpade bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.