Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oldeberkoop

Begrijp de huizenprijzen in Oldeberkoop met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oldeberkoop

Oldeberkoop is een plaats in de gemeente Ooststellingwerf. Deze plaats telt volgens het CBS 25.455 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldeberkoop. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 437.292 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 437.292
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Oldeberkoop

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oldeberkoop is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oldeberkoop moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oldeberkoop.

Woningen recent verkocht in Oldeberkoop

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldeberkoop. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oldeberkoop.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oldeberkoop. Een eengezinswoning in Oldeberkoop komt het meest (65%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oldeberkoop

In Oldeberkoop wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oldeberkoop

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oldeberkoop (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oldeberkoop

Starterswoningen in Oldeberkoop zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oldeberkoop zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oldeberkoop zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oldeberkoop? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oldeberkoop

Wil je een huis kopen in Oldeberkoop? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oldeberkoop . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oldeberkoop alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oldeberkoop.

Bekijk alle koopwoningen in Oldeberkoop. Zoek je huurwoning in Oldeberkoop? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oldeberkoop

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oldeberkoop is 3.391 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.611 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oldeberkoop

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oldeberkoop vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oldeberkoop

Oldeberkoop bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.