logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Obdam

Begrijp de huizenprijzen in Obdam met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Obdam

Obdam is een plaats in de gemeente Koggenland. Deze plaats telt volgens het CBS 23.509 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Obdam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 455.497 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 26
Gemiddelde vraagprijs € 455.497
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Obdam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Obdam is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Obdam moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Obdam.

Woningen recent verkocht in Obdam

Er zijn recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Obdam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Obdam.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Obdam. Een eengezinswoning in Obdam komt het meest (75%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Obdam

In Obdam wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Obdam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Obdam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Obdam

Starterswoningen in Obdam zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Obdam zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Obdam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Obdam? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Obdam

Wil je een huis kopen in Obdam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Obdam . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Obdam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Obdam.

Bekijk alle koopwoningen in Obdam. Zoek je huurwoning in Obdam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Obdam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Obdam is 3.487 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.332 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Obdam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Obdam vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Obdam

Obdam bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.