De Huizenmarkt in Obdam (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Obdam

Woningmarkt Obdam

Obdam is een plaats in de gemeente Koggenland. Deze plaats telt volgens het CBS 22.675 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 51 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Obdam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 442.196 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 51
Gemiddelde vraagprijs € 442.196
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Obdam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Obdam is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Obdam moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Obdam.

Woningen recent verkocht in Obdam

Er zijn recent 51 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Obdam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Obdam.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Obdam. Een eengezinswoning in Obdam komt het meest (74%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Obdam

In Obdam wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Obdam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Obdam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Obdam
Binnenring: Nederland

Obdam waar ligt dat?

Woningen te koop Obdam

Wil je een huis kopen in Obdam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Obdam . Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Obdam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Obdam.

Bekijk hier alle koopwoningen in Obdam. Zoek je huurwoning in Obdam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Obdam

Starterswoningen in Obdam zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Obdam zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Obdam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Obdam? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Obdam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Obdam is 3.499 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.401 euro).

Leeftijden Obdam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Obdam vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Obdam

Obdam bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.